SUNT FEMEIE

-Nu voi mai iubi în viața mea! Pe nimeni, niciodată!
-Ba da, vei trece peste asta, vei vedea!
-Nu, nu e adevărat! Eu mă știu pe mine! În viața mea nu voi mai iubi pe altcineva!
Cu ochii umezi, cu o tristețe pictată pe fața ei dulce, a ales să vină la mare. Pentru prima dată în viața ei! Dar... nu se putea bucura de minunatul răsărit, aprinsul apus, de murmurul mării. Îl dorea pe... EL! Pe el- prima dragoste! Dorește să fie puternică, dar sufletul ei dacă ar avea aripi ar zbura departe... undeva în trecut!
Să nu plângă? Băieții sunt ca tramvaiul? L-ai ratat pe primul, iar în următoarele secunde vine altul? NU, NU NU! E femeie! Lacrima acesteia reprezintă exteriorizarea suferinței, până....până...
Până în penultima zi de vacanță... atunci când „I`ll never be alone” se auzea în întregul Costinești!
Atunci a apărut un alt El. Unul așa cum și-ar fi dorit ea? Unul drăguț, amuzant, vorbăreț ce nu se zgârcea să facă complimente. Era unul ce a respectat-o din prima clipă, a făcut-o să se simtă importantă, dorită, dar în special înțeleasă.
Astfel, a luat naștere prima amintire cu un răsărit perfect de la mare. Ochii ei zâmbeau, se simțea... ciudat de fericită! O fericire ce i-a inundat sufletul cu valuri de mister, de o dorință mistuitoare de a fi...de a fi... un... cuplu!
S-a îndrăgostit! Părea ireal! Nu sentimentul, ci băiatul! Prea perfect, prea frumos totul! Așa cum rar mai există un Făt-Frumos.
Într-o săptămână a invitat-o la ziua lui de naștere. Era în al nouălea cer, chiar dacă lucrurile înaintau cu pași grăbiți. Emoții, emoții, ce cadou să aleagă? Nu știa prea multe despre el! Unii se întrebau dacă nu se teme să meargă la el, poate e un „pește”. Dar a avut încredere în propriile instincte și după 12 ore cu trenul era în brațele lui.
Cât a durat fericirea? Până când minunatul prinț din povești s-a dovedit că nu există. Era doar un băiat cu dublă personalitate, mai rău ca cei simpli. Un băiat ce era drăgăstos cu Ea, dar când vorbea cu altele menționa că iubirea Ei îl sufocă. Ea a descoperit acest tip de conversații pe Facebook... i s-a distrus un vis din care nu a avut timp să se trezească!
A avut „Făt-Frumos ”curajul să își recunoască greșelile? A îngenunchiat și a cerut scuze cu lacrimi în ochi, dar de atunci nu a mai reușit să câștige încrederea Ei. „Relația” a durat până în iunie, anul curent.
Ea a suferit, din nou... crezând că s-a avântat prea repede în brațele unui El. Dar a învățat din această experiență și nu ar mai fi trăit-o... până...
Până în luna iulie, anul curent, când în penultima zi la mare a cunoscut un băiat. Un băiat înalt, brunet, cu gropițe în obraji. Băiatul visurilor Ei, din punct de vedere fizic. Un alt răsărit alături de un brunet. S-a gândit dacă s-a avântat și acum prea repede în această „relație”?
Ea îl adoră, simte fluturași în stomac, îl place, dar viitorul este indecis....
Ce se va întampla? Unde se va întampla?.... Un nou răsărit de mare a adus o nouă iubire ce își va pune amprenta pe sufletul ei, pe minunatul ei caracter...
                   ..............Va continua!!.........

Greșim dacă nu învățăm din prima greșeală? What comes around goes around!
Ce va face Ea? O va da în bară sau ne va uimi pe toți cu o poveste minunată de dragoste cu un Happy End? Merită să trăiască clipa sau să încerce să fie mai rațională? Nu știe... nici nu vrea să știe... totul e frumos!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRAGA- ORAȘUL CU PESTE 300 DE PODURI

EXPERIENȚA ERASMUS ÎN SPANIA

BARBATUL CE STIE 16 LIMBI